Uber
Samenwerking

Uber-passagiers kunnen nu bij elke rit Flying Blue-miles sparen

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock

Gebruikers van de Uber-app kunnen sinds deze week Flying Blue-miles sparen voor vluchten met KLM en Air France. Flying Blue is het loyaliteitsprogramma van KLM en Air France. Passagiers kunnen nu bij elke Uber-rit in Nederland én Frankrijk Flying Blue-miles verzamelen. 

Flying Blue-leden die hun account koppelen in de Uber-app, sparen één mile voor elke euro die ze uitgeven aan Uber-ritten. Dit stijgt naar twee miles per euro voor klanten die vier of meer ritten per maand maken. De miles kunnen worden gebruikt voor wereldwijde vluchten, upgrades en extra’s zoals elektronica, schoonheidsproducten en sieraden.

“Wij zijn verheugd met de samenwerking met Uber”, zegt Ben Lipsey, Senior Vice President Customer Loyalty en President van Flying Blue bij Air France en KLM. “Zo kunnen we onze leden extra manieren bieden om miles te verdienen in hun dagelijks leven.”

Uber-passagiers kunnen starten met sparen door naar het instellingenmenu van de app te gaan en op het kopje ‘Beloningen’ te klikken. Klik vervolgens op ‘Flying Blue’ om de accounts te koppelen.

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.