Bolt
Uitbreidingsplannen

Bolt steekt 50 miljoen euro in uitbreiding naar meer Nederlandse steden

Bolt gaat de komende jaar uitbreiden naar meer Nederlandse steden. Foto: Bolt

Bolt investeert de komende jaren 50 miljoen euro in de Nederlandse markt. Het taxiplatform gaat het geld gebruiken om uit te breiden naar nog meer Nederlandse steden. 

“Onze vierjarige aanwezigheid in Nederland heeft gezorgd voor een aanzienlijke groei en een sterke integratie in het vervoersnetwerk. We zijn trots op onze bijdrage aan het verbeteren met stedelijke mobiliteit en kijken uit naar onze toekomstige uitbreidingsplannen”, zegt Noud Ottens, algemeen directeur van Bolt Nederland, over de geplande miljoeneninvestering.

Bolt streek in juli 2020 neer in Amsterdam en breidde een jaar later haar diensten uit naar Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Sinds begin dit jaar is het taxiplatform ook actief in Eindhoven. Naar welke steden Bolt nog meer wil uitbreiden is vooralsnog onbekend.

Elektrische voertuigen

Naast de uitbreidingsplannen wil Bolt ook meer elektrische voertuigen (EV’s) in zijn vloot integreren. Het taxiplatform zegt binnenkort met initiatieven te komen die daartoe bijdragen. “Deze initiatieven, die tegen het einde van de zomer worden aangekondigd, zullen het duurzame mobiliteitsecosysteem in Nederland versterken”, verwacht Bolt.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.